Web Analytics Made Easy - Statcounter

فصل دوم سریال "جلال" به خاطر حضور "روزهای ابدی" در کنداکتور شبکه یک، خودش را دیرتر به آنتن می‌رساند؛ فصلی که شخصیت اصلی داستان به آزادسازی سوسنگرد می‌رسد. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، سریال "جلال" که به تازگی فیلمبرداری‌اش را در تبریز به پایان رسانده است قرار بود ایام جشن پیروزی انقلاب اسلامی به آنتن شبکه یک سیما برسد اما به دلیل پخش "روزهای ابدی" با مقداری فاصله خودش را به آنتن می‌رساند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سریالی که فصل اول آن سال گذشته در ایام دهه فجر روی آنتن رفت و مورد استقبال مخاطبین و مدیران تلویزیون قرار گرفت. به همین دلیل مجوز ساخت چند فصل آینده‌اش صادر شد.

علیرضا جلالی تهیه‌کننده فصل دوم سریال "جلال" با اشاره به پخشِ این سریال از 28 یا 29 بهمن‌ماه، تصریح کرد: این روزها فصل اول را شبکه شما پخش می‌کند و با پایان یافتن پخشِ سریال "روزهای ابدی"، از 28 یا 29 بهمن‌ماه از شبکه یک سیما پخش خواهد شد.

او همچنین به قصه‌ها  و اتفاقات جدید فصل دوم اشاره کرد که  از قیام مردم تبریز تا پیروزی انقلاب و تا آزادسازی سوسنگرد را نشان دهد که به دست نیروهای قهرمان آذربایجان در جنگ 8 ساله دفاع‌مقدس رقم خورده است.

تهیه‌کننده این مجموعه تلویزیونی درباره درخواست برای ساخت فصل‌های آینده این سریال، تأکید کرد: به کارگردان سریال گفته‌اند فصل سوم این سریال را آغاز کند، معلوم نیست چه زمانی آغاز شود و احتمالاً من هم نباشم. از امام جمعه آذربایجان شرقی، مدیرکل اطلاعات استان و شهردار و شورای شهر تشکر می‌کنم که ما را مورد حمایت قرار دادند.  

پیش از این کارگردان این سریال درباره طرح 5 فصل و رسیدنِ شخصیت "جلال" به قصه شهدای مدافع حرم توضیح داده بود که "جلال طرحی 5 فصله است که به مدافعان حرم می‌رسد و اگر اتفاقاتی هم تا انقلاب اسلامی باشد پیش می‌رویم."

به گزارش تسنیم، سریال "جلال2" بیش از 184 لوکیشن، 648 سکانس و 200 بازیگر دارای دیالوگ و 1000 هنرور دارد که مزیت آن نسبت به سایر سریال‌های استان‌ها، این است که یک سریال تاریخی است و از سال 59 تا 62 هم نیازمند لوازم تاریخی و امکانات است اما به موقع به سرانجام رسید.

فصل دوم سریال "جلال"  26 قسمتی است و به تعبیر حسن نجفی کارگردان این مجموعه تلویزیونی فصل‌های سوم و چهارم هم دارد و سرانجام به زمان حالِ حاضر خواهد رسید. قرار است با این سریال چند نسل انقلاب به نمایش گذاشته شود. جلال عنوان فیلم است و ضرورت ندارد حتماً شخصیت اصلی باشد.

بازیگران اصلی سریال مثل عمار تفتی، حمیرا ریاضی، سنا پورسعیدی (نقش سارا- دختر جلال) و هادی افتخارزاده (گروهبان) حفظ شدند و همایون ارشادی، شهرام عبدلی و بازیگرانی از تبریز به گروه پیوسته‌اند.

مأمور امنیتی سریال شهید شهریاری کیست؟نشست خبری فیلم «گیج‌گاه»| پاسخِ معنادار حامد بهداد به انتقاد از سریال "دل" / روزی که جمشید هاشم‌پور نیامد و آقای بازیگر پیشنهاد جایزه به علی انصاریان دادسریال رمضانی تلویزیون به "لاله زار" رسید/ مهران رجبی جلوی دوربین بهروز افخمی

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: رسانه ملی تلویزیون سریال رسانه ملی تلویزیون سریال فصل دوم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۴۵۳۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشکیل کمیته تدوین سند احیاء ربع رشیدی تبریز

استاندار آذربایجان شرقی امروز در این نشست، کمیته‌ای تخصصی متشکل از نمایندگان استانداری، شهرداری، اوقاف و میراث فرهنگی را مامور تدوین سند احیاء ربع رشیدی کرد.

رحمتی با بیان اینکه در مرحله نخست احیاء این مجموعه تاریخی باید مسئله دارایی‌ها، گردشگری و تملک اراضی این مجتمع حل شود افزود: با تدوین طرح عملیاتی احیاء این مجتمع نقشه و مسیر راه احیاء آن مشخص می‌شود.

در این نشست همچنین مصوب شد اعطای جایزه ملی و بین‌المللی ربع رشیدی برای پزشکان برنامه‌ریزی شود.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان هم با اشاره به اجرای ۵ فصل کاوش‌های باستان‌شناسی در این مجموعه گفت: مجموعه ربع رشیدی در سال ۵۴ در فهرست آثار ملی ثبت شده و در فهرست موقت یونسکو برای ثبت جهانی قرار گرفته که نیازمند آزادسازی اراضی است.

حمزه‌زاده افزود: مساحت عرصه و اعیانی ربع رشیدی بیش از ۹۰ هکتار است که در طول ۷ قرن مورد تهاجم و دستبرد قرار گرفته و در حال حاضر کمتر از ۱۳ هکتار آن قابل احیاست که بیش از ۱۱ هکتار آن تملک و آزادسازی شده است.

شهرک دانشگاهی ربع رشدی تبریز در قرن هشتم هجری به همت خواجه رشیدالدین فضل الله همدانی، وزیر غازان خان و یکی از دانشمندان و نویسندگان برجسته  عصر در شمال شرق تبریز بنیان نهاده شد که در آن به هفت زبان زنده دنیا تدریس می‌‎شد وحدود ۶ هزار دانشجو از مناطق مختلف جهان در آن تحصیل می‌کردند.

باشگاه خبرنگاران جوان آذربایجان شرقی تبریز

دیگر خبرها

  • بازگشت «افسانه بروسلی» و «پوآرو» به تلویزیون
  • گزارشی از ۳ سریال جدید تلویزیون + زمان پخش
  • نگاهی به ۳ سریال جدید تلویزیون
  • خواننده خانم قبل از انقلاب، سریال پایتخت را توقیف کرد!
  • جدول پخش سریال‌های شبکه تماشا تغییر کرد
  • معلم انقلابی باید در کشور تربیت شود
  • تشکیل کمیته تدوین سند احیاء ربع رشیدی تبریز
  • حواشی جدید و پرحاشیه سریال پایتخت
  • پایتخت دوباره خبرساز شد؛ حواشی جدید سریال پرتماشاگر تلویزیون
  • پایتخت دوباره خبرساز شد ؛ حواشی جدید سریال پرتماشاگر تلویزیون